75 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Властивості
Чайний оцет створений на основі чайного гриба, хоча сам він і не зовсім гриб. — це гармонійне співіснування спиртових дріжджів і оцтокислих бактерій, життєдіяльність яких можлива в солодкому чаї, справжня маленька біохімічна фабрика з виробництва дуже цінних і необхідних організму людини природних речовин, , які зміцнюють здоров'я, допомагають боротися з хворобами та процесами старіння.
За час двомісячного бродіння в продукті, поряд із оцтовою кислотою утворюється багато корисних речовин. Далі продукт концентрується у вакуумі. Кислотність у перерахунку на оцтову кислоту — 3,5%.
Чайний оцет має гарний колір, високо цінується за смаковими якостями та корисними для організму, діє м'якше та природніше.
Його можна використовувати як приправу до овочевих, рибних і м'ясних страв, як самостійно, так і в складі маринадів і соусів. Щоб оцінити смакові якості чайного оцту, досить капнути кілька крапель на шматочок хліба.
Дія:
Різні дослідники встановили, що вживання напою Комбучі орієнтовно 100 мл 3 рази на день за 2 години до їди:
- проявляє високу оздоровчу дію у разі бактеріальної дизентерії, розладів травлення, у разі гастрогенного ентериту (поносою, що викликає запаленням тонких кишок унаслідок недостатнього скоутворення шлунка), гастрогенного ентероколіту, тонзиліту, стоматит;
- знижує холестерин до норми;
- очищає кров і видаляє токсини з організму, знижує появу плям на обличчі, чудово стимулює обмін речовин;
— ефективно допомагає у разі головних болів, подагри, ревматизму, високого кров'яного тиску, склерозу, спалахів похилого віку.
Комплексний напій має потужну антиоксидантну, капілярозміцнювальну та детоксикаційну дію, знижує стрес, хронічну втому, гіпоксію (кисневе голодування клітин), збільшує енергію і витривалість. Підвищує гемоглобін у разі анемії, зміцнює імунітет, очищає печінку та організм від токсинів, покращує травлення й потенцію. Виявляє бактерицидну та протизапальну дію.
Склад: чорний і зелений чай, ферментований чайним грибом, цукор, вода.
Харчова цінність: вуглеводи — не більш ніж 0,3 г/мл. Енергетична цінність — 1,1 ккал/мл.
Застосування
Максимальна користь досягається за регулярного вживання напою 2-3 рази на день упродовж не менш ніж місяця.
Використання в кулінарії
Уксус знаходить широке застосування у кулінарії, надає готовим стравам м'який і ніжний кисло-солодкий смак. М'ясні, рибні, овочеві страви стають особливо смачними, оцт додасть їм пікантності. Експериментуйте!
Внимание! Чайний оцет не треба використовувати під час консервування!
Використання в косметології
Речовини, що містяться в настої чайного гриба, тонізують шкіру, освіжають і зволожують її, роблячи еластичною, покращують її кровопостачання і вивільні функції. Чайний оцет, виступає натуральним засобом, який анітрохи не поступається широко рекомендованим готовим кремам, лосьйонам і тонікам.
Чайний оцет розгладжує дрібні зморшки, чудовий ополіскувач для волосся, який ефективно позбавляє лупи та надає волоссю природний блиск, кислотою він компенсує дію лугу.
Способи приготування лосьйону, дезодоранту, ополіскувача та ін. з чайного оцту ви знайдете в брошурі, яка додається.
Використання в тваринництві
Основні | |
---|---|
Виробник | Екофарм |
Об`єм | 250 мл |
Країна виробник | Україна |
Тип | Столовий оцет |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пластикова тара |