67 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Вміст однієї банки розрахований на 5 л готового квасу.
Опис
Склад: екстракт пшенично-солодовий, вода), цукровий сироп (цукор, вода), кислота молочна харчова 40% (Е270), коріандр, сіль кухонна.
Спосіб приготування:
Концентрат квасного сусла (місткі банки) необхідно розбавити 5 л кип'яченою водою 80-85 °C.
Суміш ретельно перемішати до повного розчинення інгредієнтів.
Остудити до кімнатної температури.
Потім додати дріжджі, (почавила розчинити в 100 г розчину 3-7 г дріжджів), вилити в контейнер (особливо пластикову пляшку або інший посуд із кришкою, що закривається).
Бродіння відбувається за температури 25-30 °C упродовж 10-12 годин.
Після бродіння допускається наявність осаду.
Для осадження дріжджів і отримання готового квасу охолодити до 5-7 °C.
Готовий квас зберігають за температури не вищої від 12 °C не більш ніж три дні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Крохмалпродукты України |
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 5 л |