83 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Властивості та біохімічний склад:
Шрот "Зародки пшениці" містить: 12 вітамінів, 21 макро- та мікроелементів, зокрема вітамін Е і К1, а також натрій, калій, магній, мідь; 18 амінокислот, 10 з яких незамінні.
Енергетична цінність в 100 г продукту — 390 Ккал, білки — 40%, вуглеводи — 48%, жири — 12%.
Для забезпечення енергетичних потреб:
жири (4/5 з яких поліненасичені жирні кислоти);
вуглеводи (переважно мальтоза та сахароза);
вітаміни В6, В2, В1, В5 (пантотенова кислота);
ліноленова кислота.
Для росту:
білок (який за складом і якістю наближається до тварини та унікальний за амінокислотним складом і співвідношенням між незамінними амінокислотами).
Для кровотворення:
вітамін B12;
фолієва кислота;
залізо.
Для розумового розвитку:
лінолева кислота.
Для підвищення імунітету: вітамін С, цинк.
Для зору: витамин А.
Відновлює потенцію й лібідо, запобігає передчасному старінню.
Застосування: Приймати 2-3 рази на день за 30-40 хвилин до їди, попередньо розмішавши у 150-200 мл води, молока, кефіру, йогурту, соку. Можна додавати до перших страв, до гарнірів, каш, кісел, сиру.
Побічних явищ і ускладнень не виявлено.
Дозування:
Дітям:
від 3 до 5 років — по 1 чайній ложці,
від 6 до 7 років по - 1-1,5 год. ложці,
від 8 до 14 років — 1 десертна ложка.
Дорослим: 1-2 столові ложки.
Термін зберігання: 12 місяців за кімнатної температури, за вологості не більш ніж 70%.
Основні | |
---|---|
Вага | 150 г |
Виробник | Митра |
Об`єм | 150 мл |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пластикова банка |
Термін придатності | 12 міс |