35 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
За вмістом корисних речовин Амарант у багато разів перевершує пшеницю та інші традиційні злакові культури!
Зерна амаранту — це справжній цілющий дар природи. Олію і борошно амаранту можна вживати в їжу як цінний харчовий продукт і водночас із користю для здоров'я.
Амарантове борошно має високу біологічну цінність, слугує багатим джерелом мінеральних речовин, як-от кальцій, магній, фосфор, і вітамінів С і РР. Крім того, в амарантовому борошні міститься велика кількість білка та клітковини.
Насіння амаранту має гарні мумоційні якості, має смак, що схожий на горіховий.
Властивості та дія:
Амарантове борошно в кілька разів перевершує всі інші рослинні продукти за вмістом такої важливої біологічно активної речовини, як СКВАЛЕН. Сквалеон регулює обмінні процеси в організмі, нормалізує рівень холестерину, захищає клітини від токсинів, має регенеративний ефект, має виражену антиоксидантну та імуномодулювальну дію.
Амарантове борошно не містить глютену і може стати основою для створення продуктів для хворих на целіакію або глютенову ентеропатію, без додавання пшеничного борошна.
Застосування:
Борошно з насіння амаранту дасть змогу урізноманітнити та збагатити раціон дорослих і дітей.
Амарантове борошно можна додати в каші, густі супи, соуси, м'ясний фарш (місце хліба), використовувати для панірування тощо.
Амарант широко застосовується в народній медицині.
Показання:
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | MasloManiya |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Вага (г) | 500 |