22 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Виноградне борошно виходить за допомогою ретельного помелу макухи кісточок, який залишається після виготовлення олії. Має насичений коричневий колір (похож на колір какао) і приємний смак.
Борошно виноградних кісточок містить: фітостерини, амінокислоти, фосфоліпіди, вітаміни А й Е (антиоксиданти), С, В1, В2, РР, калій, фосфор, кобальт, мідь, залізо, магній та інші мінерали.
Корисні властивості:
Застосування:
Кулінарія: Із борошна виноградних кісточок виходить дуже смачний і поживний темний хліб (змішується з пшеничним борошном), інше випікання. Також використовується для кондитерської глазурі, різних солодощів. Можна додавати в мюслі, кефір та.
Косметологія: Застосовується також зовнішньо як маска та скраб із високими омолоджувальними властивостями, можна додавати в креми. бальзами тощо.
Основні | |
---|---|
Виробник | MasloManiya |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Вага (г) | 200 |
Культура | Виноградні кісточки |