20 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
До складу розторопші входять білки, смоли, дубильні речовини, флавоноїди, флавоноолігнани, вітаміни А, D, E, F, K, вітаміни групи B, цинк, селен, мідь та інші макроелементи.
Властивості та дія:
Застосування:
Лікування: 1 год. л. сухого порошку вживати 3-4 рази на день, за 20-30 хвилин до їди, запиваючи водою. Курс лікування 40 днів, потім роблять перерву 14 днів і за потреби повторюють курс.
Для профілактики: курс приймання шроту (мукіу) Розторопші — 1-2 рази на рік.
Борошно розторопші застосовується не тільки під час лікування хвороб печені. Її використовують під час хвороб серця, дистрофії міокарда, водишку. Борошно розторопші застосовують під час коліту, геморою та хвороб селезінки. Вона особливо ефективна у разі виразки шлунка, тому що завдяки наявним жирних кислот, вона має протизапальні та загоювальні властивості.
Струнка фігура без ліків і дієт
Вугри, шкірні висипки, неприємний запах тіла, несвіже дихання, зайва вага — це проблеми, що виникають через неправильне функціонування печінки та жовчного міхура. Нормалізуючи роботу цих органів, борошно розторопші покращує стан шкіри, зменшує зайву вагу, а також розщеплює вже накопичені жири, прибирає целюліт.
Спосіб застосування:
Борошно розторопші приймають для профілактики як біологічно активну добавку до їжі: 1 год. л. 3 рази на день під час їди, запиваючи водою. Як частина загальнозміцнювального лікувального комплексу — 1 ст. л. 3-4 рази на день, запиваючи теплою водою.
У разі проблем шлунково-кишкового тракту, для нормалізації перистальтики кишківника та очищення організму від токсинів — приймають 1 столову ложку борошна розторопші, розведено 100-150 грамів йогурту або кефіру замість сніданку. Тривалість курсу — 1 місяць.
Рекомендація: Під час приймання суміші обов'язково випивати не менш ніж 2 літри води на день!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | MasloManiya |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Вага (г) | 200 |