375 ₴
Показати оптові ціниБільше 20 років клінічних спостережень показали високу ефективність застосування "Вин-Віти" в дієтичному харчуванні, як для профілактики, так і при широкому спектрі захворювань.
ОСНОВНІ ВЛАСТИВОСТІ "Вин-Віти":
Потужне капілляроукрепляющее (Р-вітамінну), антиоксидантну та протівострессовое дію.
Посилює дію вітаміну С.
Захищає від дії іонізуючих випромінювань (в тому числі і мозок).
Мембрано-, кардіо - та ангіопротектори.
Підвищує гемоглобін, нормалізує формулу крові, знижує агрегацію тромбоцитів.
Імуномодулятор. Знижує швидкість осідання еритроцитів. Виявляє широкий спектр бактерицидної і противірусної дії.
Покращує зорові функції і гемодинаміку ока при патології сітківки та зорового нерва.
Покращує сон і нервово-психічні процеси. Зменшує психоемоційне збудження. Добре тонізує.
Знижує похмільний синдром і шкідливі наслідки вживання алкоголю.
Уповільнює процеси старіння і розвиток атеросклерозу.
Вин-Віта нешкідлива при тривалому вживанні. Протипоказань не виявлено. Можлива індивідуальна чутливість до продуктів переробки винограду.
СПОСІБ ВЖИВАННЯ "Вин-Віти":
Чтобы получить максимальный оздоровительный эффект принимать "Вин-Виту" необходимо ежедневно по 1-й столовой ложке на полстакана воды, сока, компота или другого напитка 2 - 3 раза в день, в течение месяца. Детям от 2-х до 5-ти лет разовая доза 1 чайная ложка 2 - 3 раза в день.
Для оздоровительно-профилактических целей ее полезно принимать курсами 2-3 раза в год на протяжении 1-2 месяцев.
У "Вин-Віти" не міститься спирт, цукор і консерванти!!! тому, після відкриття флакона необхідно зберігати в темному і прохолодному місці. При зберіганні на холоді продукт розшаровується (вгорі концентрація стає менше, ніж внизу), тому перед вживанням флакон слід злегка перемішати.
Рекомендований курс на місяць (дорослій людині) - 1 літр.
СКЛАД "Вин-Віти":
концентрований екстракт з шкірки і кісточок червоних сортів винограду типу "Каберне", який містить біофлавоноїди, переважно антоціани, 20-25% танінів. А також органічні кислоти (винна, лимонна, яблучна, янтарна), мінеральні речовини в біологічно активній формі (калій 1000-2000, натрій - 100-200, кальцій - 100-200, магній - 50-100 мг%, залізо). Енергетична цінність - 6 ккал/л.
"Вин-Віту" можна змішувати з продуктом "Комбуча десертна" (концентрат чайного гриба). Виходить смачний і дуже корисний напій, причому обидва продукту доповнюють дію один одного.
Основні | |
---|---|
Виробник | Екофарм |
Країна виробник | Україна |
Тип екстракту | Рослинний |