110 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Властивості та дія:
Олія з насіння гарбуза є унікальним природним акумулятором біологічно активних речовин, містить легкозасвоювані білки (протеїни), ліпідні компоненти клітинних мембран, насичені та ненасичені жирні кислоти (пальмітинова, стеаринова, олеїнова, лінолева екстракт олійний, ліноленова), вітаміни: С, В1, В2, РР, F, каротиноїди (попередні вітаміни А), вітамін Е, макро- та мікроелементи, біологічно активні речовини, ферменти, лецитин.
Олива добувають за спеціальною технологією, що дає змогу зберегти всі корисні компоненти в натуральному вигляді.
Весь комплекс природних біологічно активних речовин зумовлює лікувальний вплив олії з насіння гарбуза не тільки на клітинному рівні, але й на рівні організму загалом.
Виражені протизапальні, антиоксидантні, регенерувальні, мембраностабілізувальні, імуномодулювальні властивості.
Ці властивості Гарбузової олії сприяють повній нормалізації структури та функцій пошкоджених органів і тканин, особливо слизових оболонок шлунково-кишкового тракту та гепатобіарної системи.
Призначення:
Застосування: По 2-3 чайні ложки тричі на день за 30 хвилин до їди впродовж одного місяця; за потреби через 2-3 місяці курс повторити.
Основні | |
---|---|
Віджим | Перший холодний |
Тип олії | Гарбузове |
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 200 мл |
Виробник | Мирослав |
Вага | 200 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Холодного віджиму |
Упаковка | Пластикова пляшка |