120 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Склад:
Активна речовина: екстракт вівса посівного молочно-віскової стиглості.
Хімічний склад. Мікро- та макро елементи: Са, Mg, F, Mn, Fe, Zn. Си, К, Si, Na, I, білок, фітостерини, вітаміни: A, D, В1, В2, Вб, В12, С, Е, K, ферменти, що розщеплюють білки та сприяють їхньому засвоєнню, алкалоїд авенін.
Допоміжні речовини: крохмаль, лактоза, мікрокристалічна целюлоза, стеарат кальцію.
Фармакологічні властивості:
Показання до застосування:
- у разі ішемічної хвороби серця, гіпертонії, нейроциркуляторної дистонії всіх функціональних типів, постинфарктних станів, хронічної серцевої недостатності, варикозного розширення вен, тромбофлебіту;
- у післяопераційний період;
- у разі подагри, остеохондрозу, артритів і поліартритів, атеросклерозу;
- у разі порушення роботи ендокринної системи, цукровий діабет (регулює вміст цукру в крові), захворювання щитоподібної залози;
- як пом'якшувальний засіб, що стимулює вироблення біотину (вітамінної речовини, що нормалізує обмін холестерину, амінокислот і білків в організмі);
— для зняття нервового напруження на тлі втоми та перевтоми, стресів, що супроводжуються безсонням, дратівливістю, зниженням пам'яті та уваги. Для відновлення працездатності, підвищення життєвого тонусу;
-для досягнення заспокійливого та загальнозміцнювального ефекту в лікуванні неврозів, нервового виснаження, різної етіології;
— у відновлювальний період після хіміо- та променевої терапії.
Спосіб застосування та дози:
По 1-2 таблетки тричі на день, за 30 хвилин до їди впродовж 30 днів. Рекомендується повторювати курси зі стану здоров'я, 3-4 рази на рік.
Протипоказання: Підвищена чутливість до компонентів.
Форма випуску: У пластиковому контейнері 30 таблеток по 0,5 г, у картонній коробці 90 таблеток по 0,5 г.
Термін зберігання: 18 місяців.
Умови зберігання: Зберігати в захищеному від світла та недоступному для дітей місці, за температури від 0 до 25 градусів за Цельсієм.
Основні | |
---|---|
Виробник | Авіценна |
Країна виробник | Україна |
Форма випуску | Таблетки |