200 ₴
Показати оптові ціниЧайний гриб "Комбуча" — це напій неймовірно популярний у всьому світі! Його корисні властивості зцілюють організм як усередині, так і зовні. Чайний гриб "Комбуча" чудово тонізує заряджання енергією на весь день, знижує втому. Концентрат чайного гриба "Комбуча" — це гармонійне існування дріжджів і оцтовокислих бактерій. У процесі бродіння відбувається велика кількість складних реакцій. "Комбуча" гриб живиться цукром і натомість відтворює дуже цінні речовини: глюкуронову кислоту, молочну кислоту, вітаміни, амінокислоти, антибіотики та ін. продукти.
Концентрат чайного гриба "Комбуча": нормалізує рівень холестерину в крові; уповільнює розвиток атеросклерозу в організмі; очищає печінку від токсинів; покращує діяльність шлунково-кишкового тракту, нормалізує кислотність шлунка, відновлює мікрофлору кишківника; зміцнює ЦНС; знімає неврологічні головні болі, знижує похмільний синдром; надає оздоровлювальну та омолоджувальну дію на організм.
Під час бродіння утворюється безліч корисних природних речовин, завдяки яким і досягається цілющий ефект.
Напій чайного гриба "Комбуча" рекомендується застосовувати у разі надмірної ваги, дисбактеріозу організму, запорів, геморою, захворювань печінки та жовчного міхура, ангіну, ГРЗ, грипу, гаймориту, дизентерії, дифтерії, скарлатину, туберкульозу.
Склад продукту:
Чорний і зелений чай, ферментований чайним грибом, цукор, вода. Кислоти: гіалуронова (яку називають молекулою молодості), глюконова, глюкуронова, бурштинова (їх систематичне надходження також омолоджує організм), молочна (сприяє здоровій кишковій флорі), речовини, що знижують «поганий» холестерин у крові і розвиток атеросклерозу, зв'язують у печінці отрути, які потім виводяться з організму), медузин (потужний і безпечний антибіотик широкого спектра дії), вітамін РР, вітамін групи В.
Спосіб уживання: для приготування напою, необхідно дві ложки (столових) концентрату Комбуча (детам із 3 до 5 років 1 столова ложка) розбавити 150 мл звичайною або газованою водою. Вживати готовий напій потрібно 2-3 рази на день. Не треба пити не розведений концентрат "Комбуча".
Протипоказання та застереження:
Чайний гриб "Комбуча" не рекомендується вживати або вживати з обережністю, якщо підвищена кислотність шлункового соку та виразкової хвороби шлунка; хворим на цукровий діабет; людям, які страждають на ожиріння (за великої кількості цукру); людям, хворих на грибкові захворювання (з-за цукру, який у разі грибкових захворювань шкідливий у будь-яких продуктах). Однак це не стосується гриба, що добре перебродив, («Комбуча класик»). Через те, що залишковий цукор у ньому змішаний із продуктами обміну речовин, чайний гриб у такому вигляді навпаки підсилює захисні сили організму та успішно протистоїть грибковим захворюванням.
Рекомендується робити перерви в прийманні напою на 1-2 місяці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Екофарм |
Країна виробник | Україна |
Вага | 500 |
Упаковка | Пластикова банка |
Кількість в упаковці | 12 |