110 грн.
Властивості і дія:
Риб'ячий жир – це масляниста рідина, що отримується з печінки тріскових риб. До його складу входять 3 основні компоненти: вітамін А, вітамін D і жирні кислоти омега-3, наявність яких і робить риб'ячий жир настільки цінним для здоров'я людини.
Вітамін А (ретинол) міститься в риб'ячому жирі у величезній кількості. Він, насамперед, необхідний жінкам, які стежать за станом свого волосся, нігтів і шкіри. Вітамін А нормалізує стан слизових оболонок.
Вітамін D відповідає за транспортування кальцію і фосфору до клітин організму. Регулярне вживання цих елементів необхідна для підтримання стану кісток, зубів, для стабільної діяльності нервової системи.
Поєднання вітамінів А і D покращує зір, надаючи прямий вплив на якість кольоросприйняття і здатність краще бачити в темряві.
Полиненасыщенные жирные кислоты Омега-3, пожалуй, главное, чем славится рыбий жир. Организм человека не вырабатывает эти кислоты, в то время как их значение для него очень важно, и он должен получать их в нужном количестве. Полиненасыщенные жирные кислоты Омега-3 являются важной составляющей правильного обмена веществ. Они – незаменимый источник энергии для каждого человеческого организма и должны составлять 20% от общего количества ежедневно потребляемых калорий.
Кроме трёх основных компонентов, рыбий жир содержит микродозы йода, железа, кальция и магния.
Риб'ячий жир – це унікальне натуральне речовина, необхідність споживання якого доведена вченими різних країн і поколінь
Рекомендується: як додаткове джерело есенціальних поліненасичених жирних кислот і вітаміну А з метою профілактики серцево-судинних захворювань. Сприяє зниженню рівня холестерину, зниження ризику утворення тромбів та атеросклеротичних бляшок, розширює судини, сприяє покращенню роботи ЦНС.
Спосіб застосування: по 5 капсул 0,3 г 1 раз на день після їжі протягом 1 місяця. Курсприема: 2-3 місяці. При необхідності курс повторити через 1 місяць.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Дана Я |
Країна виробник | Украина |
Кількість | 75 (шт.) |