Кошик
253 відгуків
Кошик
Борошно Кунжутна

Борошно Кунжутна

  • В наявності

12 грн.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

+380503348330
  • +380445878946
  • +380977218291
  • +380989931283
Опис
Характеристики

Кунжутна борошно - справжня природна аптека з широким спектром дії.

Вона має такий унікальний хімічний склад і допомагає в лікуванні такої величезної кількості захворювань, що зрівнятися з нею можуть лише одиничні продукти. Важко повірити, але навіть за кількістю кальцію, наприклад, вона перевершує молоко та багато сортів сиру. І така висока концентрація показовою для інших багатьох мінералів і вітамінів, що входять до складу кунжутною борошна.

А деякі речовин, наприклад сезамол і сезамолін, в інших продуктах взагалі немає.

У складі Доунжутной борошна безліч незамінних ненасичених жирних кислот, клітковина, целюлоза, пектини, фосфоліпіди, вітаміни F, C, B1, B2, PP, мінеральні речовини, мікроелементи: К, Са, Со, Zn, Na, Mg, Fe, Cu.

Ось тому Кунжутна мука повинна бути присутніми в раціоні харчування кожного, хто піклується про своє здоров'я.

Чим корисна борошно кунжутна

  • Прочень могутню антиоксидантну і протираковий засіб! Сезамін, присутній в насінні кунжуту, руйнує ракові клітини і не дозволяє їм розмножуватися знову. Саме тому, що він діє на клітинному рівні, а не поверхнево, ризик виникнення й розвитку онкологічних захворювань знижується в десятки разів.
  • Сприяє зниженню рівня холестерину і його виведенню з організму, перешкоджаючи тим самим виникненню і розвитку атеросклерозу. А при вже існуючому атеросклерозі значно покращує самопочуття, попереджаючи виникнення супутніх серцево-судинних захворювань.
  • Сприяє зниженню показників цукру в крові, попереджаючи розвиток цукрового діабету і допомагаючи його лікування, так як містяться в кунжутною борошні лігнани і поліненасичені кислоти беруть участь у синтезі інсуліну підшлунковою залозою.
  • Перешкоджає виникненню захворювань серця, в тому числі інфаркту міокарда та ішемічної хвороби серця, так як забезпечує повноцінне живлення серцевого м'яза і зміцнює стінки кровоносних судин.
  • Ефективно допомагає в комплексному лікуванні різних захворювань ШКТ, надаючи ранозагоювальний та гепатопротекторну дію, покращують перистальтику кишечника, перешкоджає жировій інфільтрації печінки. А тому рекомендована до вживання при виразці шлунка і 12-палої кишки, гастриті, коліті, запорах, при всіх захворюваннях печінки і підшлункової залози, у тому числі при цирозі та алкогольному гепатиті.
  • Допомагає при будь-яких проблемах з кров'ю – підвищує гемоглобін, покращує склад крові і кровообіг, попереджає розвиток анемії.
  • Является незаменимым средством для профилактики и лечения заболеваний костей, суставов и позвоночника – артрита, артроза, остеохондроза, остеопороза, подагры и др.
  • Благотворно влияет на эндокринную систему и гормональный фон, повышает и усиливает потенцию, улучшает качество спермы, помогает при лечении любых гинекологических заболеваний и мастопатии, усиливает лактацию у кормящих женщин, способствует правильному развитию плода у беременных женщин.
  • Облегчает состояние при заболеваниях органов дыхания.
  • Повышает умственную и физическую работоспособность, выносливость, улучшает память и концентрацию внимания, препятствует развитию синдрома хронической усталости, заряжает энергией, тонизирует.
  • Расщепляет жиры, предотвращая ожирение и способствует снижению лишнего веса.

Этот список – далеко не полный, лишь основные показатели целебных свойств кунжутной муки. Ее употребление оказывает положительное воздействие абсолютно на все органы и системы организма. 

Противопоказания

С осторожностью и в ограниченных количествах кунжутную муку следует употреблять тем, у кого наблюдается варикозное расширение вен, тромбофлебит, повышенная свертываемость крови.

Применение

В лечебно-профилактических целях, чтобы в полной мере ощутить всю пользу этого чудодейственного продукта, употребляйте кунжутную муку в натуральном виде, не подвергая ее тепловой обработке. Просто добавляйте по 1-2 ложечки этой муки в салаты, каши, соусы, супы и др. Очень вкусно и полезно смешать ее с медом или натуральным сиропом и съедать по пару ложечек этого десерта.

Однак кунжутна борошно не тільки надає стравам користь, але і неймовірно чудовий смак. Змішавши її з пшеничним борошном, у вас вийдуть чудові оладки або млинці, а будь-яка випічка перетвориться на вишуканий кулінарний шедевр!

 

 

 

 

 

Основні
Виробник  MasloManiya
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
КультураКунжут
Вага (г)200
Інформація для замовлення
  • Ціна: 12 грн.
Борошно КунжутнаБорошно Кунжутна
В наявності
12 грн.
Купити
+380503348330
  • +380445878946
  • +380977218291
  • +380989931283