55 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн.
Властивості:
Застосування:
Готувати страви з саго нескладно, але є деякі особливості.
Традиційно з крупи готують кашу і начинку для пирогів.
Щоб приготувати із саго кашу, треба перебрати склянку крупи, промити її холодною водою, засипати в підсолений окріп і варити приблизно півгодини, помішуючи, щоб не було грудок – до напівготовності. Наполовину зварене саго відкидають на сито або друшляк, щоб стекла вода, потім складають його в каструлю, заповнивши її на 0,5 і кладуть зверху кришку – вона повинна увійти в каструлю і щільно притиснути крупу. Каструлю ставлять на водяну баню і кип'ятять на ній ще близько півгодини; потім додають масло і інші добавки за смаком.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Дієтичні продукти |
Вага | 500 г |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Крахмалопродукты України |
Упаковка | Пакет |